Căsuța Zurli există. În Zurlandia!

Ti-a placut articolul?
+1

Căsuța Zurli există cu adevărat și va putea fi vizitată pentru prima oară în Zurlandia. Copiii se vor întâlni acolo cu personajele preferate și vor putea urca pe scena pe care Fetița Zurli își repetă cântecele, special amenajată lângă Căsuța Zurli.

Cea mai vesela și colorată căsuță din toate câte există, își deschide ușile pentru copii, pe 17 și 18 iunie, în Zurlandia. În căsuță stau prin rotație, de dimineață până seara Fetita Zurli, Clopoțel, Zdrăngănel, Truli, Yuppi, Băiețelul Zurli, Vrājimāturica și Zâna bună. Accesorii, recuzită din spectacole, obiectele personale ale personajelor și jucăriile lor sunt expuse in căsuță. Cel mai frumos cadou pentru copii la început de vacanță.

Surpriza noastră vine pe 17 iunie, la ora 20.00, când Gașca Zurli vă prezintă în premieră spectacolul Cinghilinghi. O lume plină de culoare, de magie și de bucurie.

Vino pe 17 si 18 Iunie, pe Domeniul Stirbey, lângă Bucuresti, unde 80.000 de metri pătrați se vor transforma în cel mai frumos loc din România.

50 lei/ 2 zile
Eventim.ro
1 bilet / persoana - Valabil 2 zile
Cumpara bilet
50 lei/ 2 zile
Bilete.ro
1 bilet / persoana - Valabil 2 zile
Cumpara bilet
Zonă liberă de joacă pentru întreaga familie, 16-17 iunie 2018, Domeniul Știrbey
ZURLANDIA, ediția a 2-a! Cel mai mare festival dedicat familiei îți aduce DOUĂ zile de neuitat în mijlocul naturii: activitati inedite, joacă, distracție!
În ZURLANDIA, timpul se suspendă! Singurul reper e FERICIREA din ochii copilului tău. Și încă nu s-a inventat sistemul de măsură care să cuprindă atâta fericire!
Columb ți-ar spune că e LUMEA NOUĂ! 80 de mii de metri pătrați! Optzeci de mii! Atât are ZURLANDIA! E verde, cât cuprinde, și dornică să-și arate magia: zeci de spectacole în aer liber, sute de personaje, jocuri, scene, piese de teatru, ateliere și activități pentru copii și părinți, concerte extraordinare!
Vezi mai mult