Căsuța Zurli există. În Zurlandia!

Ti-a placut articolul?
+1

Căsuța Zurli există cu adevărat și va putea fi vizitată pentru prima oară în Zurlandia. Copiii se vor întâlni acolo cu personajele preferate și vor putea urca pe scena pe care Fetița Zurli își repetă cântecele, special amenajată lângă Căsuța Zurli.

Cea mai vesela și colorată căsuță din toate câte există, își deschide ușile pentru copii, pe 17 și 18 iunie, în Zurlandia. În căsuță stau prin rotație, de dimineață până seara Fetita Zurli, Clopoțel, Zdrăngănel, Truli, Yuppi, Băiețelul Zurli, Vrājimāturica și Zâna bună. Accesorii, recuzită din spectacole, obiectele personale ale personajelor și jucăriile lor sunt expuse in căsuță. Cel mai frumos cadou pentru copii la început de vacanță.

Surpriza noastră vine pe 17 iunie, la ora 20.00, când Gașca Zurli vă prezintă în premieră spectacolul Cinghilinghi. O lume plină de culoare, de magie și de bucurie.

Vino pe 17 si 18 Iunie, pe Domeniul Stirbey, lângă Bucuresti, unde 80.000 de metri pătrați se vor transforma în cel mai frumos loc din România.

ZURLANDIA - Zona libera de joaca pentru intreaga familie la Domeniul Stirbey
Pe domeniul Stirbei, langa Bucuresti, 80.000 de metri patrati s-au transformat in cel mai frumos loc de joaca din Romania.
Parintii si copiii au trait cele mai pline de joaca doua zile din 2017.
De dimineata si pana seara, pe 17 si18 iunie 2017, au fost zeci de spectacole, sute de personaje, 
nenumarate provocari, ateliere si activitati s-au desfasurat sub atenta organizare a unei echipe care si-a propus sa puna la cale "Cel mai mare festival dedicat Familiei facut vreodata in Romania".