Zurlandia își deschide porțile peste 2 zile

Ti-a placut articolul?
+1

Ultimele spectacole cu Gașca Zurli înainte de vacanță, în Zurlandia

Gașca Zurli este, două zile, de dimineața până seara, alături de prietenii săi, în jocuri, concursuri și 3 spectacole unice. Momente pe care ne-am bucura să nu le ratați, evenimente care se întâmplă o singură dată pe an, în ZURLANDIA!

Parada baloanelor de săpun deschide oficial festivalul Zurlandia. Sâmbătă, ora 11.00, toate personajele, toți artiștii și toți participanții prezenți, vor intra în parada care va da startul celui mai frumos campionat de joacă dintre părinți, copii și bunici.

Petrecerea Fetițelor Zurli - sâmbătă, ora 13.00, la Casa Zurli ( Casa Poveștilor ) și duminică, ora 13.00. Aici sunt așteptate toate fetițele care poartă Rochița Zurli și cornetele Zurli. Fetița Zurli a pregătit un program special pentru ele.

Cine vrea salată mâna sus! Bucătărașul Zurli și Lulu, ajutorul de bucătar, vor premia copiii care mănâncă salată și fructe. Sâmbătă și duminică, în Țara Mâncăcioșilor, cei mici se vor întâlni cu cei mai iubiți bucătari. Mâncând legume și fructe, în zona de food, ei pot oricând să fie surprinși plăcut de Bucătărașul Zurli și Lulu.

Campionatul de Ghicitori cu Clopoțel - Sâmbătă și duminică, la ora 14.00, la Casa Zurli ( Casa Poveștilor ). Copiii vor răspunde ghicitorilor din cutia magică a lui Clopoțel, dar vor putea să și participe la un concurs unde pot să spună propriile ghicitori.

Maratonul provocărilor lui Truli - Sâmbătă și duminică, la ora 17.00. În jobenul lui Truli sunt multe bilețele, fiecare dintre ele are scrisă câte o provocare. Un copil va extrage provocarea de pe bilet și toți cei prezenți o vor executa cu veselie și cu bucurie.

Concurs de alergat în saci cu copilul în cârcă - începem Sâmbătă la ora 12.00, pe Terenul de Joacă. Zdrăngănel îi așteaptă pe părinții și bunicii care pot face față rezistenței celor mici, la concursuri care mai de care mai haioase, care se pot încheia cu medalii pentru câștigători.

Intră cu Gașca Zurli în Cartea Recordurilor - Sâmbătă, la ora 18.30, ne adunăm pe pajiștea din fața scenei principale. Ne-am propus să depășim un record pe care în acest moment îl au elvețienii - cei mai mulți oameni care se joacă ( jocul palmelor) în același timp. Noi vrem să facem asta și să fim țara cu cei mai mulți copii și părinți care se joacă împreună.

Maratonul de spectacole de teatru, coordonat de Magi - Marian Râlea, începe sâmbătă la ora 12.00, la scena de Teatru. 15 spectacole de teatru și momente de improvizație, pe scena special dedicată copiilor pasionați de lumea poveștilor.

Intră în Casa Zurli și vizitează lumea celor mai iubite personaje - sâmbătă și duminică, de la ora 12.00 și până la ora 18.00, copiii pot face poze și fotografii cu Fetița Zurli, Clopoțel, Zdrăngănel, Zâna Bună, Truli, Vrăjimăturica, Bucătărașul Zurli și Lulu, Super Eroul Mulțumesc. Personajele se schimbă din oră în oră.

Ultimele trei spectacole înainte de vacanță - SUPERSHOW GAȘCA ZURLI: sâmbătă ora 19.30, duminică ora 20.00, la Scena Principală, iar la cererea publicului, duminică de la ora 11.00, Gașca Zurli joacă spectacolul “Animale Colorate”.

Cei 80 de mii de metri pătrați ai Domeniului Știrbey din Buftea, se vor transforma în Zurlandia, locul magic care pe 16 iunie, la ora 10.00, își deschide oficial porțile. Două zile, 9 lumi, 7 scene și un singur Univers, Zurli.

Cele 9 lumi prind viață, zeci de ateliere, concursuri, provocări pregătite cu drag de invitații festivalului – GASCA ZURLI ,Planeta Clounella, Teo Magic Show, Dodo, Cristina Strecopîtov, Fun Science, micii artiști de la Palatul Național al Copiilor, Magi Râlea și Abdracadabra, Teatrul Momolino, Teatrul de Păpuși Bi Ba Bo și mulți alții vă vor purta pașii prin iarba proaspătă, vă vor face să râdeți la soare, iar pe oamenii mari îi vor purta înapoi în copilărie. Două zile în care distracția atinge cote maxime.

PROGRAM COMPLET AICI

Descoperă cele 9 lumi din Zurlandia

Zurlandia este locul în care cele 9 lumi din Universul Zurli se întâlnesc. Iată cele 9 lumi magice de care cei mici se vor bucura timp de 2 zile:

1. CASA POVEȘTILOR, locul unde lumea Zurli își dezvăluie toate secretele! Aici te întâlnești cu personajele din Gașca Zurli. La fiecare oră, un alt personaj te așteaptă să faceți poze. În fața Căsuței Zurli, cei mici au șansa să își facă vocea auzită. Aici, pot urca pe scena amplasată pentru ei, aici ei sunt vedete. Este visul oricărui copil să urce pe o scenă și să cânte. În Zurlandia poate! Iar Fetita Zurli va fi gazda perfectă timp de 2 zile!

P.S.: Tot aici își dau întâlnire toate Fetițele Zurli din România, pe 17 iunie, la ora 13:00.


2. ȚARA MÂNCĂCIOȘILOR e țara din care până și Mofturosul Mofturoșilor pleacă sătul! Pofticioșii ghizi sunt Bucătărașul Zurli și Lulu, ajutorul lui! Cei doi maeștri într-ale bucătăriei vă așteaptă de dimineața și până seara cu provocări culinare și concursuri fel de fel.

3. ZURLISHOW este despre spectacolele Gasca Zurli și e, în egală măsură, lumea oferită invitaților ei. Cornetele pe cap! Pornim în aventură. SÂMBĂTĂ, de la 19.30 și DUMINICĂ, de la 20.00, la SCENA PRINCIPALĂ.

4. TERENUL DE JOACĂ e tărâmul care va intra în istorie drept locul magic, în care bucuria de a fi împreună a doborât un record Guinness! Aici, Zdrăngănel și Clopoțel vă așteaptă cu fel de fel de jocuri și provocări. Nici măcar Tanti Prezentatoarea nu rezistă tentației de a particpa la cursa de alergat în saci. Animatorii Clounella vin și ei cu zeci de jocuri interactive pentru cei mici. Pe TERENUL DE JOACĂ, în fața SCENEI PRINCIPALE, intrăm cu Gașca Zurli în CARTEA RECORDURILOR. Pe 16 iunie, la ora 19.00, în prima zi de festival, scriem împreună istorie și ducem România în Guinness Book Records. Strângem toată gașca și jucăm Rempompi cu sufletul, cu bucurie și energie. Ochi în ochi, unul cu fața și unul cu fața, iar la comanda Găștii Zurli începem.


5. ȚINUTUL MAGIC este lumea din care vine Zâna bună! Magicieni, prințese licurici, baghete fermecate, eșarfe nesfârșite, cutii magice, iluzioniști, trucaje, personaje fantastice! Zâna Bună și-a adus ajutoare de nădejde, pentru că ea însăși va guverna SCENA DE MAGIE. Zâne și prințese din cele mai iubite povești ale copilăriei vor trezi la viață Scena de Magie și vor împrăștia praf magic de veselie și răbdare, peste tot, pentru toată lumea. Aici, copii vor rămâne cu gura căscată privind cu ochii larg deschiși la numerele de magice pe care Teo Magic Show le-a pregătit special pentru ei. Bubble Magic Show, Fairy Magic Show, cate și mai câte.

6. ȘCOALA DE VACANȚĂ este singura școală unde copiii vin cu drag! E locul unde experimentele trăznite se confundă cu lumea descoperirilor! Aici, elevii devin profesori, ghidați de simpaticul Truliși invitații săi. Prietenii de la Fun Science vin cu ateliere distractive și educative. Distracție cu reacție!

7. TEATRUL COPIILOR este locul unde trupe celebre de teatru pentru copii, recunoscute în întreaga țară, deschid pofta celor mici pentru scenă! Magi - Marian Râlea, cel mai iubit magician din România, este amfitrionul SCENEI de TEATRU, secondat de Vrājimāturica și Clopoțel. Trupe de teatru îndrăgite de toată lumea sunt invitate, iar spectacolele pe care le vor pune în scenă vă vor purta înapoi în copilărie - Teatrul Momolino, Teatrul de Păpuși Bi Ba Bo, Abdracadabra vin cu cele mai iubite povești transpuse pe scena din Zurlandia - Povestea Veseliei, Albă ca Zăpada, Ursul Păcălit de Vulpe, Fructele și legumele, Cei trei purceluși, Rapunzel și multe alte surprize. Fiecare spectacol este menit să îi facă pe cei mici să interacșioneze cu actorii, iar de la fiecare reprezentație vor pleca cu o lecție bine învățată, prin joc și voie bună.

8. LUMEA MAMELOR este o zonă destinată tuturor Mamelor. <3 <3 <3

9. LUMEA LUI MULȚUMESC – locul unde copiii învață să dăruiască, să fie generoși, să își ajute semenii, să fie mai buni. Aici, Super Eroul Mulțumesc îi va conduce pe cei mici într-o călătorie de neuitat. Tot aici, puteți aduce cu voi o carte, o jucărie pe care să o donați copiilor mai puțin norocoși și puteți participa la activitățile pregătite de fundații precum Jeans4Dreams, HOSPICE Casa Sperantei și nu numai.

Festivalul Familiei Zurlandia își propune să construiască o lume mai frumoasă, mai curată pentru copiii din România, venind în întâmpinarea lor cu activități menite ii invete pe cei mici lucrurile serioase, prin joaca.

Două zile, 9 zone, 9 lumi magice!

Vezi PROGRAMUL COMPLET AICI

Biletele s-au pus în vânzare în rețeaua Bilete.ro și Eventim.ro.

TRANSPORT IN COMUN/ACCES AUTO

Se va putea ajunge la Zurlandia prin intermediul unei linii dedicate de autobuze care vor lega Stația Laromet (Laminorului) cu Domeniul Știrbey.

Autobuzele vor circula SÂMBĂTĂ, 16 IUNIE, și DUMINICĂ, 17 IUNIE, începând cu ORA 09.30 dimineața. Ultimul autobuz pleacă la ORA 22.30 de la Domeniul Știrbey. Autobuzele pleacă din București la fiecare 30 de minute, cu aproximație.

Timpul de transport până la Zurlandia este de aproximativ 20 de minute. Prețul unui bilet este cel perceput de RATB pentru cursele preorășenești. Aici aveți conexiune cu Metroul Bucuresti (M4) - stația Laminorului, cu Autobuzele 112 și 697 dinspre București, precum și cu linia 460B către Buftea. Să dăm de veste tuturor prietenilor care își doresc să ajungă la Festival!

BILETE.RO

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro în oficiile Poștei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos. Biletele se vor putea achizitiona si in ziua evenimentului de la intrare.

EVENTIM.RO

Biletele sunt disponibile pe www.eventim.ro și în magazinele partenere Eventim din țară.

Un bilet este valabil pentru o singura persoana pentru ambele zile de festival ( 16 si 17 iunie 2018). Copiii sub 2 ani beneficiaza de intrarea gratuita. Accesul minorilor ( 0-18 ani) în cadrul festivalului se va face doar insotiti de minim un adult( parinte).

Prin cumpararea unui bilet Participantul se obliga sa respecte Regulile de participare la festival disponibil pe www.zurlandia.ro.​

50 lei/ 2 zile
Eventim.ro
1 bilet / persoana - Valabil 2 zile
Cumpara bilet
50 lei/ 2 zile
Bilete.ro
1 bilet / persoana - Valabil 2 zile
Cumpara bilet