BCR spune prezent la cea de-a doua ediție din Zurlandia

Ti-a placut articolul?
+1

BCR vine în Zurlandia! Da, pe 16 și 17 iunie, prietenii noștri vin să ne facă cunoștință cu FLIP, camionul vesel în interiorul căruia copiii au ocazia să treacă prin diferite etape de înțelegere și conștientizare a modului cum folosim banii în economie. Este un exercițiu foarte bun și pentru cei mici, dar și pentru adolescenți și oamenii mari, iar FLIP e cel mai simpatic camion pe care l-ați întâlnit vreodată.

BCR este părintele celui mai mare program de educație financiară din România – Școala de bani, program care se adresează copiilor, adolescenților și adulților. În paralel cu pregătirea a 30.000 de adulți, în ultimul an Scoala de bani a trimis în expediție în toată țară camionul FLIP. Este un camion extrem de simpatic în interiorul căruia copiii au ocazia să treacă prin diferite etape de înțelegere și conștientizare a modului cum folosim banii în economie. Noi credem că e nevoie să îi învățam pe copii, de la vârste fragede, că banii se câștiga greu, prin muncă, și se pot cheltui foarte ușor dacă nu suntem suficient de conștienți de cum ar trebui să îi gestionăm. Prin acest program folosim învățarea experiențială și jocuri special create de specialiști de la Universitatea din Viena pentru a-i ajuta pe cei mici să acumuleze într-un timp foarte scurt cunoștințe pe care le pot folosi toată viața. 8.000 de copii s-au distrat, până acum, și au învățat despre gestionarea banilor, cu ajutorul lui FLIP, în toate cele 13 orase vizitate. Mai multe detalii despre camionul FLIP găsiți aici.

BCR este banca nr.1 în România după numărul de clienţi, dar și în ceea ce privesște economisirea şi creditarea. BCR reprezintă cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clienţilor şi după numărul celor pentru care banca este principala instituţie cu care fac banking.
BCR are 507 sucursale localizate în majoritatea oraşelor din întreaga ţară cu peste 10.000 de locuitori, precum și 22 de centre de afaceri si 22 birouri mobile dedicate companiilor. Banca este lider pe piaţa tranzacţiilor bancare, cu cea mai mare reţea naţională de ATM - peste 2.500 de bancomate/multifuncționale şi POS – 17.800 de terminale pentru plată cu cardul la comercianţi, precum şi servicii complete de Internet banking, Mobile Banking, Phone-banking şi E-commerce. Banca Comercială Română este membră a Erste Group, unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din estul Uniunii Europene.

Zurlandia pe Facebook.

Zurlandia pe Instagram.

Zurlandia pe YouTube.

50 lei/ 2 zile
Eventim.ro
1 bilet / persoana - Valabil 2 zile
Cumpara bilet
50 lei/ 2 zile
Bilete.ro
1 bilet / persoana - Valabil 2 zile
Cumpara bilet