Clounella a venit tocmai din Chisinau

Ti-a placut articolul?
+3

A fost o dată, ca niciodată, că dacă nu ar fi, nu s-ar povesti .... Așa încep majoritatea poveștilor pe care le citim copiilor noștri.

V-ați întrebat vreodată, cum ar fi să fiți parte a unei povești cu adevărat ? Să întîlniți acolo personaje din poveste, să vă jucați cu toții și să petreceți un timp frumos cu familia ?

Uite că noi, echipa de animatori de pe Planeta Clounella am fost parte a unei povești reale în București, fiind invitați de către Mirela Retegan la un grandios Festival al Familiei. Mirela e un izvor nesecat de energie, ingeniozitate și creativitate!

Gașca Clounella și Planeta Zurli

Unul din produsele faimoase create de către Mirela, este Gasca Zurli! În octombrie 2016, au sărbătorit 10 ani Zurli, timp în care au obținut titlu de Fenomen Zurli, e un proiect unde părinții și copiii se joacă împreună și au o copilărie frumoasă.

Și pentru că ea, Mirela Retegan, nu este prietenă cu rutina și lucurile simple, și-a propus să lanseze un nou proiect - Zurlandia! O lume frumoasă, colorată, zurli , și cel mai important – REALĂ !

Un parc privat de toată frumusețea de 80 ha din Buftea - Domeniul Ştirbey pentru un weekend a prins și mai mult farmec. Sute de părinți și copii au savurat din această poveste minunată. Spun sute, dar se așteptau mii de persoane care să particpe la eveniment. Însă o furtună de nicăieri în prima zi a evenimentului a dat peste cap tot Festivalul! Dar, cei însetați de joacă și copilărie au rămas și pe ploaie să trăiască povestea! Toți cei prezenți la eveniment chiar și pe ploaie, s-au simțit mai speciali pentru că au simțit acea atenție concentrată mai mult pe ei.

Intreaga poveste aici: https://www.facebook.com/notes/clounella/povestea-zurlandia-primul-volum/1612684298764036/

Galerie foto/video