Descoperă cele 9 lumi din Zurlandia

Ti-a placut articolul?
+9

Vă povesteam că Zurlandia este locul în care cele 9 lumi din Universul Zurli se întâlnesc. Iată cele 9 lumi magice de care cei mici se vor bucura timp de 2 zile:

1. CASA POVEȘTILOR, locul unde lumea Zurli își dezvăluie toate secretele! Aici te întâlnești cu personajele din Gașca Zurli. La fiecare oră, un alt personaj te așteaptă să faceți poze. În fața Căsuței Zurli, cei mici au șansa să își facă vocea auzită. Aici, pot urca pe scena amplasată pentru ei, aici ei sunt vedete. Este visul oricărui copil să urce pe o scenă și să cânte. În Zurlandia poate! Iar Fetita Zurli va fi gazda perfectă timp de 2 zile!

P.S.: Tot aici își dau întâlnire toate Fetițele Zurli din România, pe 17 iunie, la ora 13:00.


2. ȚARA MÂNCĂCIOȘILOR e țara din care până și Mofturosul Mofturoșilor pleacă sătul! Pofticioșii ghizi sunt Bucătărașul Zurli și Lulu, ajutorul lui! Cei doi maeștri într-ale bucătăriei vă așteaptă de dimineața și până seara cu provocări culinare și concursuri fel de fel.

3. ZURLISHOW este despre spectacolele Gasca Zurli și e, în egală măsură, lumea oferită invitaților ei. Cornetele pe cap! Pornim în aventură. SÂMBĂTĂ, de la 19.30 și DUMINICĂ, de la 20.00, la SCENA PRINCIPALĂ.

4. TERENUL DE JOACĂ e tărâmul care va intra în istorie drept locul magic, în care bucuria de a fi împreună a doborât un record Guinness! Aici, Zdrăngănel și Clopoțel vă așteaptă cu fel de fel de jocuri și provocări. Nici măcar Tanti Prezentatoarea nu rezistă tentației de a particpa la cursa de alergat în saci. Animatorii Clounella vin și ei cu zeci de jocuri interactive pentru cei mici. Pe TERENUL DE JOACĂ, în fața SCENEI PRINCIPALE, intrăm cu Gașca Zurli în CARTEA RECORDURILOR. Pe 16 iunie, la ora 19.00, în prima zi de festival, scriem împreună istorie și ducem România în Guinness Book Records. Strângem toată gașca și jucăm Rempompi cu sufletul, cu bucurie și energie. Ochi în ochi, unul cu fața și unul cu fața, iar la comanda Găștii Zurli începem.


5. ȚINUTUL MAGIC este lumea din care vine Zâna bună! Magicieni, prințese licurici, baghete fermecate, eșarfe nesfârșite, cutii magice, iluzioniști, trucaje, personaje fantastice! Zâna Bună și-a adus ajutoare de nădejde, pentru că ea însăși va guverna SCENA DE MAGIE. Zâne și prințese din cele mai iubite povești ale copilăriei vor trezi la viață Scena de Magie și vor împrăștia praf magic de veselie și răbdare, peste tot, pentru toată lumea. Aici, copii vor rămâne cu gura căscată privind cu ochii larg deschiși la numerele de magice pe care Teo Magic Show le-a pregătit special pentru ei. Bubble Magic Show, Fairy Magic Show, cate și mai câte.

6. ȘCOALA DE VACANȚĂ este singura școală unde copiii vin cu drag! E locul unde experimentele trăznite se confundă cu lumea descoperirilor! Aici, elevii devin profesori, ghidați de simpaticul Truliși invitații săi. Prietenii de la Fun Science vin cu ateliere distractive și educative. Distracție cu reacție!

7. TEATRUL COPIILOR este locul unde trupe celebre de teatru pentru copii, recunoscute în întreaga țară, deschid pofta celor mici pentru scenă! Magi - Marian Râlea, cel mai iubit magician din România, este amfitrionul SCENEI de TEATRU, secondat de Vrājimāturica și Clopoțel. Trupe de teatru îndrăgite de toată lumea sunt invitate, iar spectacolele pe care le vor pune în scenă vă vor purta înapoi în copilărie - Teatrul Momolino, Teatrul de Păpuși Bi Ba Bo, Abdracadabra vin cu cele mai iubite povești transpuse pe scena din Zurlandia - Povestea Veseliei, Albă ca Zăpada, Ursul Păcălit de Vulpe, Fructele și legumele, Cei trei purceluși, Rapunzel și multe alte surprize. Fiecare spectacol este menit să îi facă pe cei mici să interacșioneze cu actorii, iar de la fiecare reprezentație vor pleca cu o lecție bine învățată, prin joc și voie bună.

8. LUMEA MAMELOR este o zonă destinată tuturor Mamelor. <3 <3 <3

9. LUMEA LUI MULȚUMESC – locul unde copiii învață să dăruiască, să fie generoși, să își ajute semenii, să fie mai buni. Aici, Super Eroul Mulțumesc îi va conduce pe cei mici într-o călătorie de neuitat. Tot aici, puteți aduce cu voi o carte, o jucărie pe care să o donați copiilor mai puțin norocoși și puteți participa la activitățile pregătite de fundații precum Jeans4Dreams, HOSPICE Casa Sperantei și nu numai.

PROGRAM FESTIVAL AICI.

BILETE

Preț bilet

Prețul unui bilet este de 50 de RON/persoană, valabil pentru ambele zile de festival.

Un bilet este valabil pentru o singură persoană pentru ambele zile de festival ( 16 și 17 iunie 2018). Copiii sub 2 ani beneficiază de intrarea gratuită.

Accesul minorilor ( 0-18 ani) în cadrul festivalului se va face doar însoțiți de minim un adult( părinte). Prin cumpărarea unui bilet, Participantul se obligă să respecte Regulile de participare la festival, disponibil pe www.zurlandia.ro.

Galerie foto/video