Festivalul Familiei Zurlandia, ediția a 3-a, pe 15 și 16 iunie, pe Domeniul Stirbey

Ti-a placut articolul?
+2

Festivalul Familiei Zurlandia, ediția a 3-a, pe 15 și 16 iunie, pe Domeniul Stirbey

Pe 15 și 16 iunie, Zurlandia își redeschide porțile copilăriei. Timp de 2 zile, Gașca Zurli îi așteaptă pe toți copiii și părinții la Festival.

Magia lumii Zurli se dezvăluie la fiecare pas, libertatea și joaca fac cea mai bună echipă, iar visele se transformă în realitate cât ai zice… Zurlandia! Aici ai voie să visezi cu ochii deschiși, să râzi și să te joci în voie, să alergi prin iarbă cât de țin picioarele, să chiui, să cânți și să dansezi în ritmul tău până la ultima fărâmă de energie.

Gașca Zurli vine în Zurlandia, în primul weekend din vacanța de vară. Cei mici descoperă universul Zurli și se bucură de personajele lor preferate: Fetița Zurli, Vrăjimăturica, Zdrăngănel, Lulu, Mulțumesc, Truli, Clopoțel.

Zurlandia, împreună în 2019!

Două zile, de dimineață și până seara, v-am pregătit, pe lângă spectacolele cu Gașca Zurli, zeci de ateliere dedicate copiilor, piese de teatru, concursuri cu premii, zone de joacă, activități sportive, spectacole de magie, ateliere de știință cu experimente haioase, activități muzicale și multe altele.

Festivalului Familiei Zurlandia a ajuns la cea de-a 3-a ediție și își propune, ca de fiecare data, să construiască acea lume curată, generoasă și frumoasă în care fiecare părinte din România dorește să-și crească copilul.

Bucuria, joaca, libertatea, respectul și generozitatea fac legea în Zurlandia.

CUMPĂRĂ BILETE:

BILETE ACCES FESTIVAL

- bilet pentru două zile, 15 si 16 iunie 2019, valabil pentru o singură persoană ( adult sau copil cu vârsta între 2-18 ani), preț 50 lei/ persoană.

- bilet pentru o zi, 15 iunie 2019, valabil pentru o singură persoană ( adult sau copil cu vârsta între 2-18 ani), preț 30 lei/ persoană

- bilet pentru o zi, 16 iunie 2019, valabil pentru o singură persoană ( adult sau copil cu vârsta între 2-18 ani), preț 30 lei/ persoană.

Biletele pot fi cumparate online ( zurlandia.ro, bilete.ro, eventim.ro, entertix.ro, iabilet.ro) sau din rețeaua de magazine partenere semnalizate Bilete.Ro ( Germanos și Inmedio), Eventim.Ro ( Germanos, OMV, Cărturești, Vodafone, Carrefour, librăriile Humanitas), Entertix.ro si Iabilet.ro ( Flanco, Diverta, Cărturești, Muzica Store, Telekom, IQ BOX Stores, Statia de metrou Unirii ).

BILETE.RO

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro si in oficiile Postei Romane, magazinele Inmedio, Telekom/Germanos, Vodafone, Promenada Mall Bucuresti semnalizate Bilete.ro.

INFORMAȚII BILETE - call center 021/ 311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e- mail office@bilete.ro.

EVENTIM

Lista magazine partenere semnalizate Eventim.ro: Vodafone, Telekom, Carturesti, Humanitas, Diverta, OMV si Carrefour.

Punct vanzare eventim- adresa, program.

Casa de bilete Eventim din cadrul Cinema Pro. Program de lucru: luni-vineri 12:00-20:00, sambata 12:00-16:00, duminica inchis. Casa de bilete Eventim din cadrul Iulius Mall Cluj program 10:00-22:00 de luni pana duminica.

Email de contact: contact@eventim.ro sau marketing@eventim.ro. Numar de telefon: 0728.112 782.

IABILET.RO

Biletele se pot cumpăra în format fizic în toată țara din magazinele Flanco, Diverta, magazinul Muzica, de la stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilete Metrorex), din magazinele UMAN, Senia și IQ BOX, din agențiile Perfect Tour, de la Hard Rock Cafe, Berăria H, Cafe Deko, Club Quantic, Club Vintage, LibMag, Casa de Balet și Expirat Halele Carol (între orele 18:00-22:00 (în zilele de funcționare)) și de pe cele 1500 Stații de Plată SelfPay.

Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Copiii sub 2 ani beneficiază de intrare gratuită.

Accesul minorilor ( 0-18 ani) în cadrul festivalului se va face doar însoțiți de minim un adult.

Prin cumpararea unui bilet Participantul se obligă să respecte Regulile de participare la festival disponibil pe www.zurlandia.ro.

Galerie foto/video