Festivalul Familiei Zurlandia, ediția a doua, pe 16 și 17 iunie, la Domeniul Știrbey

Ti-a placut articolul?
+11

ZURLANDIA, ediția a 2-a! Cel mai mare festival dedicat familiei îți aduce DOUĂ zile de neuitat în mijlocul naturii: activitati inedite, joacă, distracție! TOATE, fără grija timpului!

În ZURLANDIA, timpul se suspendă! Singurul reper e FERICIREA din ochii copilului tău. Și încă nu s-a inventat sistemul de măsură care să cuprindă atâta fericire!

În ZURLANDIA, telefonul e doar un aparat de fotografiat. Vino pe tărâmul părinților care știu că tehnologia e bună, la birou. Pentru copii, tot ce contează e implicarea ta, trup și SUFLET!

În ZURLANDIA, “Privește Cerul!“ nu e doar graffiti. Aici, ești liber să te arunci în iarbă, să sufli în puful păpădiei și să-ți ții sufletul în căușul palmelor. Învață-ți copilul să recunoască LIBERTATEA!

Columb ți-ar spune că e LUMEA NOUĂ! 80 de mii de metri pătrați! Optzeci de mii! Atât are ZURLANDIA! E verde, cât cuprinde, și dornică să-și arate magia: zeci de spectacole în aer liber, sute de personaje, jocuri, scene, piese de teatru, ateliere și activități pentru copii și părinți, concerte extraordinare!

Biletele s-au pus în vânzare în rețeaua Bilete.ro și Eventim.ro.

BILETE.RO

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos.

INFORMAȚII BILETE - call center 021/ 311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e- mail office@bilete.ro​

EVENTIM.RO

Biletele sunt disponibile pe www.eventim.ro și în magazinele partenere Eventim din țară.

INFORMAȚII BILETE - call center 021/1951 asistenta si rezervare bilete.
Tarif din reţeaua Romtelecom: 0,37 euro/apel + 0,37 euro/minut(TVA inclus).
Tarifele din alte reţele sunt stabilite de catre operatorii respectivi de telefonie.​

Țara Mâncăcioșilor e, așa cum intuiești, țara din care până și Mofturosul Mofturoșilor pleacă sătul! În succesiunea de lumi a gastronomiei, pofticioșii ghizi sunt Bucătărașul Zurli și Lulu, ajutorul lui!

Zurlishow este spațiul în care plutesc milioane de pupici cu sclipici! E spectacolul Gașca Zurli și e, în egală măsură, lumea oferită invitaților ei. Cornetele pe cap! Pornim în aventura numită altruism, vecină cu generozitatea și bună prietenă a dărniciei!

Terenul de Joacă e TERENUL DE JOACĂ! Pentru că tărâmul acesta va intra în istorie drept locul magic, în care bucuria de a fi împreună a doborât un record Guinness! Dezvoltăm, pe măsură ce ne echipăm!

Ținutul Magic este lumea din care vine Zâna Bună! Magicieni, prințese licurici, baghete fermecate, eșarfe nesfârșite, cutii magice, iluzioniști, trucaje, personaje fantastice! Firesc, despre mister! Tura Vura și-a anunțat, deja, prezența la Școala de Magie!

Casa Poveștilor este, de peste 10 ani, prima căsuță din viața copiilor! Cum ar fi să afle că apare o singură dată pe an, în joc scânteietor, din pământ, din iarbă verde? Aici, în căsuța mică, lumea Zurli își dezvăluie toate secretele! Așa și-așa!

Școala de Vacanță este singura școală unde copiii vin cu drag! E locul unde experimentele trăznite se confundă cu lumea descoperirilor! Aici, elevii devin profesori, cât ai spune: presiune, temperatură, transfer de căldură! Sau, poate, Dolly!

Teatrul Copiilor este locul unde, în ciuda convențiilor consacrate, toate, dar absolut toate măștile râd! Trupe de teatru pentru copii, recunoscute în întreaga țară, deschid pofta celor mici pentru scenă!

P.S. La toamnă îl vei putea duce, liniștit, în orice sală de teatru!

În Lumea lui Mulțumesc exersăm empatia! Poftiți în dimensiunea 3D în care devenim mai buni, doar pentru că oferim, necondiționat, ajutor. Aflăm totul despre campaniile umanitare făcute din convingere, cu rezultate palpabile!

Pentru el, ești lumea întreagă! Are zâmbetul tău pe retină, din prima clipă, îți recunoaște glasul, din milioane de voci, iar mângâierea ta e terapie! În ZURLANDIA, Lumea Mamelor e pentru Mame! Pentru binele întregii familii, amintește-ți cum e să fii pe primul loc!

Strângeți pumnii, închideți ochii și spuneți tare, tare:

“Tiribam, Tiribum! Intrăm în ZURLANDIA, acum!“

Preț bilet

Prețul unui bilet este de 50 de RON/persoană.

Un bilet este valabil pentru o singură persoană pentru ambele zile de festival ( 16 și 17 iunie 2018).

Copiii sub 2 ani beneficiază de intrarea gratuită.

Accesul minorilor ( 0-18 ani) în cadrul festivalului se va face doar însoțiți de minim un adult( părinte).

Prin cumpărarea unui abonament, Participantul se obligă să respecte Regulile de participare la festival, disponibil pe www.zurlandia.ro.

Urmărește Zurlandia pe Facebook.

Urmărește Zurlandia pe Instagram.

Galerie foto/video