Fundația Copii în Dificultate vine la Festivalul Familiei Zurlandia

Ti-a placut articolul?
+1

În Zurlandia există un loc special dedicat copiilor de la Fundația CID. Jeans4Dreams este locul în care ești încurajat să visezi și să înțelegi la ce visează, ce își doresc micuții îngrijiți de Fundația Copii în Dificultate. Te poți așeza pe canapeaua de visuri, poți participa la un vesel atelier de colorat visuri și poți vedea desenele făcute de copiii de la Fundația CID. Îi veți găsi în Lumea lui Mulțumesc, locul în care cei mici și cei mari învață să spună mai des mulțumesc, te iubesc, iartă-mă, învață lecția generozității predată de Super Eroul Zurli și ajutoarele sale.

„Mulțumesc” este, poate, cel mai frumos cuvânt. Atunci când spunem „mulțumesc”, recunoaștem că nu suntem singuri. Că suntem împreună. Că avem nevoie unii de ceilalți, că știm să primim și știm să oferim. Atunci când oferim din suflet, primim un „mulțumesc” din suflet.

... Și suntem oameni. Omenia se învață în copilărie și se practică tot timpul vieții.

Cei peste 100 de copii îngrijiți de Fundația Copii în Dificultate, au nevoie în permanență nevoie de ajutor. Nevoile și bucuriile lor par diferite. Dar atunci când spun „mulțumesc”, în felul lor, copiii de la Fundația CID ți se lipesc de suflet. Și înțelegi că până și cel mai mic gest pe care îl faci pentru ei, înseamnă enorm.

... Și pleci acasă mai bun și spui în gând „mulțumesc”. Pentru tot ceea ce ai și pentru tot ceea ce poți oferi din suflet.

Copiii de la Fundația CID au nevoie de ajutor. Ei nu abanDONEAZă. Tu, DONEAZĂ. Trimite mesajul DONEAZĂ la 8844 și poți dona 2 Euro, iar copiii îngrijiți de Fundația CID îți spun, din sufletele lor curate, „Mulțumesc!”