Gașca Zurli deschide a 3-a ediție a Festivalului Zurlandia

Ti-a placut articolul?
+2

Gașca Zurli deschide Festivalul Familiei Zurlandia cu un spectacol de pus în sertarul cu amintiri de poveste.


Pe 15 iunie, la ora 11.00, Gașca Zurli vă așteaptă la Scena Principală din Zurlandia. Avem o pajiște întreagă numai pentru noi, iar copiii și oamenii mari sunt liberi să-și dezlănțuie talentul artistic. Cine vrea să cânte o poate face fară rețineri, cine vrea să danseze în picioarele goale, prin iarbă, poate dansa în voie. Singura regulă este distracția! Imediat după terminarea show-ului pornim cu toții la drum, la Parada Baloanelor de Săpun.

Festivalul se închide

Biletele la festival s-au pus în vânzare și se găsesc pe:

  • BILETE.RO - http://bit.ly/zurlandiabiletero
  • EVENTIM.RO - http://bit.ly/zurlandiaeventim
  • IABILET.RO - http://bit.ly/zurlandiaiabilet
  • ENTERTIX.RO - http://bit.ly/zurlandiaentertix


BILETE ACCES FESTIVAL

- bilet pentru două zile, 15 si 16 iunie 2019, valabil pentru o singură persoană ( adult sau copil cu vârsta între 2-18 ani), preț 50 lei/ persoană.

- bilet pentru o zi, 15 iunie 2019, valabil pentru o singură persoană ( adult sau copil cu vârsta între 2-18 ani), preț 30 lei/ persoană

- bilet pentru o zi, 16 iunie 2019, valabil pentru o singură persoană ( adult sau copil cu vârsta între 2-18 ani), preț 30 lei/ persoană.


Biletele pot fi cumparate online ( zurlandia.ro, bilete.ro, eventim.ro, entertix.ro, iabilet.ro) sau din rețeaua de magazine partenere semnalizate Bilete.Ro ( Germanos și Inmedio), Eventim.Ro ( Germanos, OMV, Cărturești, Vodafone, Carrefour, librăriile Humanitas), Entertix.ro si Iabilet.ro ( Flanco, Diverta, Cărturești, Muzica Store, Telekom, IQ BOX Stores, Statia de metrou Unirii ).


Toate activitățile din cadrul festivalului sunt gratuite. Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Copiii sub 2 ani beneficiază de intrare gratuită.


Accesul minorilor ( 0-18 ani) în cadrul festivalului se va face doar însoțiți de minim un adult.


Prin cumpararea unui bilet Participantul se obligă să respecte Regulile de participare la festival disponibil pe www.zurlandia.ro.

Galerie foto/video