Primele dezvăluiri despre Festivalul Familiei Zurlandia 2019

Ti-a placut articolul?
+53

De Ziua Internațională a Familiei, Gașca Zurli a făcut primele dezvăluri despre Festivalul Familiei Zurlandia 2019.

Primii invitați la conferința de presă organizată sub formă de picnic, au fost Ambasadorii Zurlandia: jurnaliști, bloggeri și parteneri, oameni dragi care de-a lungul timpului au dus vestea despre lumea noastră minunată.

Zurlandia este cea mai frumoasă experiență pentru copii, părinți și bunici deopotrivă, pentru că toate activitățile festivalului îi aduc, pentru două zile, împreună! Toată lumea este liberă să facă ce-i poftește inima pe cei 80 de mii de metri pătrați ai Domeniului Știrbey: să alerge cu picioarele goale prin iarbă, să citească o carte la umbra copacilor, să cânte sau să danseze așa cum simte, să asculte ciripitul păsărelelor, să participe la competițiile pregătite special sau să stea, pur și simplu, să privească cerul. În Zurlandia, singura regulă este distracția în familie.

Pe 15 și 16 iunie 2019 o lume fantastică ni se dezvăluie, la Zurlandia!

Zurlandia își redeschide porțile magice pe 15 iunie, la ora 10.00, cu super Parada Baloanelor de Săpun. Facem turul Domeniului Știrbey cu surle și trâmbițe, în pași de dans, printre baloane imense de săpun. Participanții sunt invitați să vină costumați la paradă și să se bucure, la finalul acesteia, de un super spectacol Gașca Zurli.

În Zurlandia, ne bucurăm de primele zile din vacanța de vară, alături de cei dragi.

La Scena de Teatru vom avea, în fiecare zi, o mulțime de spectacole pentru toate vârstele. Aici, maestru de ceremonii va fi Magi – Marian Râlea, cel mai iubit magician din țară.

Pe cei plini de energie și cu poftă de zbenguit și cântec, îi invităm la Scena Principală. Aici, Marius Petrescu va avea grijă ca toată lumea să danseze. Spectacole de magie și muzicale susținute de cele mai îndrăgite trupe pentru copii din toată România, o mulțime de provocări și concursuri au loc la Scena Principală. Nimeni nu stă, toată lumea e pe ringul de dans.

Gașca Zurli îi așteaptă pe copiii la CASA ZURLI! Sâmbătă și duminică, de dimineață și până seara, cei mici se întâlnesc cu personajele lor preferate. Aici, fiecare poate sta la povești cu Fetița Zurli, cu Vrăjimăturica sau cu băieții din Gașcă. Facem multe poze și ne îmbrățișăm. Personajele din Gașca Zurli vor fi prezente, prin rotație, la Casa Zurli.

Partenerii Zurlandia au pregătit special pentru voi zone dedicate de joacă, zone de relaxare, competiții haioase cu premii de poveste.

Fiecare colț din Zurlandia are un farmec aparte. Fie că vreți să vă bucurați de liniște, de o carte citită la umbra copacilor, legănându-vă într-un hamac, fie că vreți să dansați sau, dacă spiritul competitiv iese la iveală, să participați la competițiile pe care vi le pregătim, toată lumea își găsește locul.

Duminică seara, la sfârșitul celor două zile de festival, ne luăm la revedere unii de la alții. Punctul de întâlnire va fi Scena Principală, acolo unde Gașca Zurli închide cea de-a 3-a ediție a celui mai frumos festival de familie din România – Zurlandia!

Mulțumim: Aqua Carpatica și Domeniile Sâmburești, Caroli, BCR, Sweeteria, Sempre Sano Catering, Five Continents, Herlitz, Let`s do it, România!

Album foto complet aici.

Photo credit - Ovidiu Craiciu

Galerie foto/video