Zurlandia, cel mai mare teren de joaca pentru parinti si copii!

Ti-a placut articolul?
+4

Parintii si copiii deopotriva vor trai impreuna cele mai pline de joaca doua zile din 2017. De dimineata pana seara, pe 17 si 18 iunie, zeci de spectacole, sute de personaje, nenumarate provocari, ateliere si activitati organizate de o echipa care si-a propus sa organizeze cel mai mare festival dedicat familiei pana acum, in Romania.

Scoala de joaca pentru parinti

Locul unde cei mari reinvata sa se joace. Este zona destinata seminariilor si workshop-urilor pentru parintii. Traineri specializati in relatiile parinti- copii vor sustine conferinte.Parintii si bunicii descopera cum poate fi transformat haosul in distractie.

Academia Zurli

E locul in care copiii primesc pasaport pentru viitor. Toate cursurile si activitatile iubite de cei mici sunt adunat intr-un singur loc.

Zeci de cursuri gratuite: cursuri de indemanare, pictura, teatru, hand –made, dans, miscare, foto, cursuri de televiziune, cursul de origami sau cursul de modelaj, sculptura, educatie financiara, curs de impletit codite, curs de teatru, curs de face-painting.

Campionatul de Joaca

Campionatul de Joaca se bazeaza pe activitati sportive. Pe terenul campionatului se vor putea desfasura concursuri de triciclete, trotinete, badminton, alergarea in saci sau cu copiii în carca, de-a cataratul in copaci, stafeta, crosul familiei, saritul în groapa cu nisip, cate si mai cate.

Casa Zurli

Locul unde copiii descopera povestea Gastii Zurli. ”O casută mica” nu e doar un cantecel. Ea chiar EXISTA. Copiii sunt invitati in premiera absoluta sa fie musafiri in Casuta Zurli. Aici este locul in care copiii vor vedea recuzita si accesoriile din spectacol, vor face fotografii cu personajele si vor putea sa interactioneze cu ele. Este o ocazie unica de-a intra în lumea Zurli, acasa la ei.

Pretul unui bilet abonament este de 50 lei. Biletele abonament se gasesc:

  • Online pe www.eventim.ro si in magazinele partenere eventim.ro.
  • Online pe www.bilete.ro si magazinele partenere bilete.ro.
  • Online de pe www.iabilet.ro.
Galerie foto/video