AQUA Carpatica Kids, la Zurlandia

Ti-a placut articolul?
+1

Aqua Carpatica Kids spune #prezent la cel mai mare festival de familie, Zurlandia.

Dacă pentru adulți apa este un element esențial în funcționarea corectă și sănătoasă a organismului, pentru copii, aceasta este cu atât mai importantă cu cât sunt în creștere și toate celulele au nevoie de multă apă pentru a asigura atât energia de care au nevoie, cât și dezvoltarea armonioasă.

Noua sticlă AQUA Carpatica Kids, potrivită pentru hidratarea celor mici

Pentru că hidratarea este responsabilă și de buna funcționare a creierului și perioada în care un copil se poate concentra eficient la joacă când învață lucruri noi, de aceea, este important să aibă mereu la îndemână o sticluță cu apă care să îi amintească să se hidrateze. Apa trebuie să fie naturală și de foarte mare calitate.

AQUA Carpatica Kids a fost special creată pentru a veni în ajutorul părinților care vor să le ofere copiilor lor o alternativă sănătoasă de hidratare printr-o sticluță de 250 ml, într-un ambalaj atrăgător cu personaje colorate și cu un dop special, curge doar atunci când bei, și, astfel, cei mici se pot hidrata în siguranță, vărsarea apei fiind evitată. Dopul special are o supapă de silicon ce determină curgerea controlată a lichidului și nu permite pătrunderea de niciun fel a corpurilor străine în recipient, păstrând nealterată calitatea apei.

Brandul de apă minerală naturală AQUA Carpatica a lansat pe piață la finalul anului trecut produsul AQUA Carpatica Kids. Sticluța are un design special creat pentru copii, cu un dop care permite curgerea controlată a lichidului și, astfel, cei mici se pot hidrata singuri.

Zurlandia pe Facebook.

Zurlandia pe Instagram.

Zurlandia pe YouTube.