Reguli de participare si acces la FESTIVALUL  FAMILIEI ZURLANDIA, editia a 3-a - 2019

Reguli de participare si acces la

FESTIVALUL FAMILIEI ZURLANDIA, editia a 3-a

15-16 iunie 2019, Domeniul Stirbey, Buftea

1. REGULAMENT

Prezentul regulament se aplica pentru evenimentul “Festivalul Familiei Zurlandia”, editia a 3-a organizat de COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI denumit in continuare Organizator si defineste regulile pe care fiecare participant la eveniment trebuie sa le respecte, precum si drepturile si obligatiile Organizatorului si Participantului.

Prezentul Regulament este o intelegere intre organizator si participant.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricand acest regulament, fara o instiintare in prealabil a Participantului, iar orice modificare va fi afisata pe site-ul zurlandia.ro, sectiunea Reguli de Participare si Acces.

Prin cumpararea unui bilet Participantul se obliga sa respecte acest regulament.

2 BILETE, ACCES, PARTICPARE

2. 1. Bilete si bratari

Exista 3 tipuri de bilete pentru accesul la festival:

  • bilet pentru doua zile 15 si 16 iunie 2019 valabil pentru o singura persoana ( adult sau copil cu varsta intre 2-18 ani), pret 50 lei/ persoana.
  • bilet pentru o zi 15 iunie 2019 valabil pentru o singura persoana ( adult sau copil cu varsta intre 2-18 ani), pret 30 lei/ persoana.
  • bilet pentru o zi 16 iunie 2019 valabil pentru o singura persoana ( adult sau copil cu varsta intre 2-18 ani), pret 30 lei/ persoana.

Biletele pot fi cumparate online (zurlandia.ro, bilete.ro, eventim.ro, entertix.ro, iabilet.ro) sau din reteaua de magazine partenere semnalizate Bilete.Ro ( Germanos si Inmedio), Eventim.Ro ( Germanos,OMV, Carturesti, Vodafone, Carrefour, librariile Humanitas), Entertix.ro si Iabilet.ro ( Flanco, Diverta, Carturesti, Muzica Store, Telekom IQ BOX Stores, Statia de metrou Unirii ).

BILETE.RO

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro si in oficiile Postei Romane, magazinele Inmedio, Telekom/Germanos, Vodafone, Promenada Mall Bucuresti semnalizate Bilete.ro.

EVENTIM

  • lista magazine partenere semnalizate Eventim.ro: Vodafone, Telekom, Carturesti, Humanitas, Diverta, OMV si Carrefour
  • punct vanzare eventim- adresa, program. Casa de bilete Eventim din cadrul Cinema Pro. Program de lucru: luni-vineri 12:00-20:00, sambata 12:00-16:00, duminica inchis. Casa de bilete Eventim din cadrul Iulius Mall Cluj program 10:00-22:00 de luni pana duminica.
  • Email de contact: contact@eventim.ro sau marketing@eventim.ro. Numar de telefon: 0728.112 782.

IABILET.RO

Biletele se pot cumpăra în format fizic în toată țara din magazinele Flanco, Diverta, magazinul Muzica, de la stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilete Metrorex), din magazinele UMAN, Senia și IQ BOX, din agențiile Perfect Tour, de la Hard Rock Cafe, Berăria H, Cafe Deko, Club Quantic, Club Vintage, LibMag, Casa de Balet și Expirat Halele Carol (între orele 18:00-22:00 (în zilele de funcționare)) și de pe cele 1500 Stații de Plată SelfPay.

Biletul asigura accesul Participantilor in cele doua zile de festival, 15 si 16 iunie 2019, incepand cu ora 10:00 , program 10.00-22.00 pentru o zi.

Garantam doar valabilitatea biletelor cumparate prin partenerii festivalului enumerati mai sus.

Este strict interzisa revanzarea sau cumpararea biletelor sau a invitatiilor.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a interzice accesul in zona festivalului a persoanelor care desfasoara astfel de activitati si de a confisca invitatiile sau biletele aflate in posesia acestora.

Este strict interzisa publicarea pe retele sociale sau pe site-uri a seriei unice a biletului, precum si vanzarea biletelor.

In momentul validarii biletului (indiferent de tipul sau) Participantul primeste o bratara intacta care ii asigura intrarea in spatiul festivalului, dupa cum urmeaza:

  • bratara de culoare verde - acces ambele zile de festival 15 si 17- iunie 2019
  • bratara de culoare galben - acces doar pentru o zi, in data de 15 iunie 2019
  • bratara de culoare portocaliu - acces doar pentru o zi, in data de 16 iunie 2019

Dupa scanarea biletului, Participantul trebuie sa pastreze bratara la mana pe toata durata festivalului. Pierderea, avarierea sau distrugerea bratarii este responsabilitatea exclusiva a participantului. In cazul avarierii sau pierderii, bratara nu mai ofera Participantului niciun drept nou, acesta fiind obligat sa achizitioneze un nou bilet.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a insoti in afara perimetrului festivalului persoanele care nu poarta bratara la mana.

Biletele cumparate nu pot fi inlocuite, iar contravaloarea lor nu poate fi restituita.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica pretul biletelor fara o instiintare in prealabil.

2.2 Acces

Accesul minorilor ( 0-18 ani) în cadrul festivalului se va face DOAR INSOTITI DE MINIM UN ADULT si supravegheati in permanenta de catre acesta/ acestia.

Minorii sub 2 ( doi) ani au accesul gratuit în cadrul festivalului doar insotiti de minim un parinte ( tutore) si supravegheati in permanenta de catre acestia.

Accesul minorilor între 02-18 ani se va face numai pe baza unui bilet valid și în urma prezentării unui document de identitate.

La cererea persoanelor responsabile cu securitatea și monitorizarea, însoțitorul are obligația să prezinte documente care atestă vârsta minorului (certificate nastere, carnet de elev, pașaport sau orice alt document care conține poza minorului).

Toti copiii cu vârsta cuprinsă între 2 – 18 ani care au fost prezenti si au participat la oricare din spectacolele desfasurate la Sala Palatului in data 1 iunie 2019 ( 1 Zurli E! ) vor avea acces la Festivalul Familiei Zurlanda, ediata a3a. Va rugam pastrati invitatia pentru accesul la festival. Pierderea invitatiei duce la anularea acesteia si implicit la piederea dreptului de access gratuit la festival.

Invitatia cadou primita la evenimentul din 01 iunie 2019 este valabila pentru un singur copil cu varsta intre 2 si 18 ani pentru ambele zile de festival.

2.3 Participarea

Participarea adultilor ( parintilor) si minorilor insotiti de catre acestia la eveniment se face pe propria raspundere a adultilor ( parintilor) care ii insotesc, inclusiv cu privire la urmatoarele:

a) persoanele cu boli psihice sau fizice pentru care zonele aglomerate, zgomotele puternice, efecte speciale sonore, vizuale şi audio, reprezinta risc, isi asuma intreaga raspundere pentru prejudiciile ce le-ar putea suferi prin participarea la eveniment.

Spectacolele pot include şi puternice efecte de lumina, care ar putea dauna copiiilor sau persoanelor epileptice, iar pentru riscurile de vatamare sau de prejudicii materiale, nu isi asuma nici o raspundere.

b) Pentru zonele de joaca, distractie si suport si alte asemenea zone cu risc de accidentare de pe teritoriul festivalului, participantii adulti ( parinte ) se vor asigura ca minorii pe care ii insotesc detin conditia fizica si psihica pentru participare.

2.4 Persoanele cu dizabilitati

Persoanele cu dizabilitati beneficiaza de acces liber pe teritoriul festivalului prin inscriere prealabila. Avand in vedere locul desfasurarii, pot exista sectiuni deluroase, ceea ce inseamna ca uneori accesul nu va fi foarte usor.

Cu scopul de a veni in sprijinul persoanelor cu handicap, astfel cum este reglementat in art. 21 alin. (3)-(4) din Legea nr. 448/2006, pentru evenimentele sau spectacolele organizate de noi, alocam un numar total de 100 invitatii.

O invitatie este valabila pentru 1 persoana pentru cele 2 zile de festival (un copil cu handicap, un adult-insotitor, un adult cu handicap grav sau accentuat si insotitorul acestuia).

Adultul cu handicap mediu sau usor beneficiaza de bilete de intrare, achitand pretul corespunzator categoriei de bilete/ abonamente vizate.

Participantii minori cu handicap/majori cu handicap grav sau accentuat trebuie sa fie insotiti, obligatoriu de un adult cu calitatea de insotitor.

Pentru a intra in posesia acestor invitatii (in situatiile prevazute mai sus), va rugam sa ne trimiteti solicitarea dvs. cu 21 de zile calendaristice inainte de ziua evenimentului, pe adresa de e-mail contact@zurlandia.ro impreuna cu urmatoarele informatii si documente:

- numele minorului cu handicap si numele insotitorului acestuia

- certificatul medical emis in conditiile legii al minorului din care sa reiasa tipul si gradul handicapului;

- documentul din care sa reiasa calitatea de insotitor (parinte; tutore legal).

- numele persoanei adulte cu handicap grav sau accentuat si numele insotitorului acesteia;

- certificatul medical emis in conditiile legii din care sa reiasa tipul si gradul handicapului (grav sau accentuat);

- documentul din care sa reiasa calitatea de insotitor.

Insotitorul este pe deplin raspunzator atat in timpul evenimentului cat si anterior/ulterior acestuia de orice manifestatie a celui pe care il insoteste, ce ar putea rezulta din desfasurarea festivalului. Organizatorul este exonerat de orice raspundere.

Accesul la festival se va face numai pe baza de documente de identitate, atat pentru persoana cu handicap, cat si pentru insotitorul acesteia cat si pe baza bratarii primite la checkinn.

3. ESTE INTERZIS:

  • mancare sau bauturi

• accesul cu arme sau orice alte obiecte ce pot fi considerate periculoase sau arme albe sau alte obiecte care reprezinta pericol public

• accesul cu recipiente de sticla, materiale inflamabile, animale de companie, pixuri cu laser;

• comercializarea de produse in zonele de festival fara acordul organizatorilor;

• consumul de substante interzise sau comercializarea acestora, conform legii in vigoare;

• accesul cu alcool, alte bauturi si alimente din exteriorul zonei de festival;

• accesul animalelor oriunde in perimetru;

4. VIDEO / FOTO

Este STRICT INTERZIS accesul in perimetrul festivalului fara autorizatia organizatorului pentru: camere video profesionale si semi-profesionale, dar si cu camere foto profesionale ce detin obiectiv detasabil. Posesorii unor astfel de echipamente sunt obligati sa se supuna predarii acestora in custodie temporara.

Pe durata evenimentului se vor realiza inregistrari audio si video. Persoanele care apar in filmarile realizate nu pot avea nicio pretentie fata de organizatori, producatori sau utilizatori.

Pe toata durata evenimentului inregistrarile audio si video pot fi realizate numai cu acordul expres al organizatorilor. Fotografierea este permisa (exceptie facand acele concerte ale caror reprezentantii artistice sau respectiv organizatorul, nu isi dau acordul).

Filmarea şi fotografierea concertelor/ activitatilor cu scopul difuzarii in presa scrisa, audio, online sau TV se va desfasura sub reguli stricte, care vor fi comunicate jurnalistilor prin intermediul Biroului de Presa al Festivalului Familiei Zurlandia 2019.

Incalcarea acestor reguli poate expune institutiile mass media la procese din partea organizatorilor sau managementului artistilor ale caror conditii au fost incalcate.

5. REGULI DE CONDUITA IN ZONA FESTIVALULUI

Va recomandam sa evitati conflictele si sa va respectati reciproc, evenimentul este un spatiu de relaxare, in primul rand, special creat pentru a avea o ambianta cat mai placuta din toate punctele de vedere.

Toti participantii trebuie sa respecte regulile sociale, legile şi cele enumerate in acest Regulament.

Participantilor nu le este permis sa desfaşoare orice fel de activitati ar putea sa puna in pericol sau sa afecteze in orice mod siguranta sau drepturile celorlalti participanti.

Organizatorul nu işi asuma raspunderea pentru eventualele prejudicii (material sau fizice) cauzate prin nerespectarea Regulamentului şi va putea solicita despagubiri persoanelor vinovate de incalcarea acestuia.

Participantii sunt obligati, ca in incinta festivalului, sa respecte şi sa nu distruga mediul inconjurator şi Domeniul Stirbey inclunzand constructiile si spatiile verzi aferente.

Pe perioada festivalului, Organizatorul, partenerii Organizatorului sau presa acreditata au dreptul de a inregistra şi fotografia evenimentul. Participantii iau la cunoştinta ca exista posibilitatea de a aparea in astfel de materiale, fara a putea emite pretentii asupra drepturilor cu privire la respectivele materiale. Organizatorul are dreptul de a folosi aceste materiale, de a le publica pe diverse canale (ex. Facebook, YouTube, site-ul festivalului www.zurlandia.ro) şi de a le utiliza in campanii publicitare fara a compensa in vreun fel participantul.

Participantii iau la cunoştinta ca in incinta festivalului este interzisa orice activitate comerciala sau de publicitate fara acordul scris al Organizatorului.

Minorilor le este interzisa servirea şi consumul de bauturi alcoolice. Consumul de droguri este ilegal şi strict interzis şi va fi pedepsit conform legilor in vigoare.

Inotul in lacul din incinta festivalului este interzis şi extrem de periculos.

4. SECURITATEA

Pe teritoriul festivalului Organizatorul asigura securitatea printr-un partener calificat şi acreditat sa faca acest lucru. In timpul evenimentului, participantii sunt obligati sa respecte agentii de securitate, sa colaboreze cu aceştia şi sa le respecte instructiunile in caz de urgenta.

In caz de incidente de violenta sau de punere in pericol a integritatii corporale a altor persoane, personalul care asigura securitatea va putea decide evacuarea persoanelor implicate din incinta in care se desfasoara evenimentul.

5. PRIM AJUTOR

Pe teritoriul festivalului exista zone de prim ajutor, in cazul in care este necesar.

6. OBIECTE PIERDUTE

Obiectele pierdute si gasite trebuie aduse la Punctul Z (zona va fi marcata pe harta festivalului si aflat in proximitatea scenei principale). Proprietarii le pot recupera dupa ce urmeaza procedura de de identificare a persoanei a obiectului pierdut.

Dupa festival, Organizatorul va pastra obiectele nerecuperate pentru o perioada de 15 zile.

7. COPII PIERDUTI

Copiii pierduti si gasiti trebuie adusi la Punctul Z (zona ce va fi marcata pe harta festivalului si se afla in proximitatea scenei principale). Parintii ii pot recupera dupa ce urmeaza procedura de de identificare a copilului.

8. SANCTIUNI

Organizatorul are dreptul, cu efect imediat, de a interzice accesul unui participant in incinta festivalului total sau partial, sau de a invita participantul sa paraseasca incinta festivalului, in cazul incalcarii regulamentului prezent sau a unei legi in vigoare din Romania.

9. CAZ MAJOR

In caz de razboi, revolta, atac terorist, demonstratii, embargo economic, accident, incendiu, dezastru natural, cutremur, inundatie, scurtcircuit major, epidemii, rezolutii oficiale sau alte cazuri ce nu pot prevazute sau nu pot fi controlate de Organizatorul sau de participant, niciuna dintre parti nu este obligata sa respecte obligatiile din prezentul Regulament.

10. INFORMATII

Pentru copii se recomanda utilizarea castilor pentru protectie fonica si pastrarea unei distante rezonabile fata de echipamentul de sonorizare de la scena. In cazul in care copiii nu sunt echipati corespunzator sia sau supravegheati in acest sens raspunderea pentru expunerea acestora la nivelul fonic din zona de festival revine integral parintilor sau insotitorilor acestora.

Organizatorul nu este responsabil pentru bunurile participantilor ori pentru eventualele pagube personale produse.

Evenimentul va avea loc indiferent de condiţiile meteorologice, in limite normale pentru public si artisti.

Datele de desfaşurare ale festivalului pot fi modificate unilateral de Organizator in caz de forta

majora sau caz fortuit.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica orele programului artistic. Participantul nu are dreptul de a cere despagubiri in cazul acestor modificari.

Organizatorul exclude asumarea responsabilitatea pentru stricaciuni petrecute pe teritoriul festivalului care nu au fost cauza a unei organizari defectuoase sau neglijari.

Organizatorul nu este responsabil pentru actiuni ce se petrec in afara zonei festivalului.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a efectua controale in zona de festival pentru a se putea asigura respectarea prezentului regulament.

Nu sunt tolerate exceptii de la aceste reguli, incalcarea prezentului regulament putand duce la evacuarea persoanei in cauza din zona de festival si interzicerea accesului in zona de festival, fara rambursarea biletului sau abonamentului.

Persoanele care incalca acest regulament, initiaza sau participa la evenimente care tulbura ordinea, vor fi imediat escortate in afara perimetrului festivalului, accesul lor va fi interzis la festival, iar organizatorul va anunta institutiile abilitate ale statului, daca va fi necesar.

Va multumim pentru intelegere si va dorim distractie placuta!