Reguli de participare si acces la FESTIVALUL  FAMILIEI- ZURLANDIA

Reguli de participare si acces la

FESTIVALUL FAMILIEI- ZURLANDIA

16-17 iunie 2018, Domeniul Stirbey, Buftea

1. REGULAMENT

Prezentul regulament se aplica pentru evenimentul Festivalul Familiei ZURLANDIA 2018 organizat de FUNDATIA NOUA GENERATIE denumit in continuare Organizator si defineste regulile pe care fiecare participant la eveniment trebuie sa le respecte, precum si drepturile si obligatiile Organizatorului.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricand acest regulament, fara o instiintare in prealabil a Participantului, iar orice modificare va fi afisata pe site-ul zurlandia.ro, sectiunea Reguli de Participare si Acces.

Prin cumpararea unui bilet, Participantul se obliga sa respecte acest regulament.

2 BILETE, ACCES, PARTICPARE

2. 1. Bilete si bratari

Exista un singur tip de bilet pentru festival: bilet pentru doua zile valabil pentru o singura persoana (adult sau copil).

Biletele pot fi cumparate online (eventim.ro, bilete.ro) sau din reteaua de magazine partenere Eventim. Ro, Bilete. Ro, in limita stocului disponibil.

Biletul asigura accesul Participantilor in cele doua zile de festival, 16 si 17 iunie 2018, program 10.00-22.00.

Garantam doar valabilitatea biletelor cumparate prin partenerii festivalului enumerati mai sus.

Este strict interzisa revanzarea sau cumpararea biletelor sau a invitatiilor. Organizatorul isi rezerva dreptul de a interzice accesul in zona festivalului a persoanelor care desfasoara astfel de activitati si de a confisca invitatiile sau biletele aflate in posesia acestora.

Este strict interzisa publicarea pe retele sociale sau pe site-uri a seriei unice a biletului, precum si vanzarea biletelor.

In momentul validarii biletului (indiferent de tipul sau) Participantul primeste o bratara intacta care ii asigura intrarea in spatiul festivalului.

Dupa scanarea biletului, Participantul trebuie sa pastreze bratara la mana in ambele zile de festival. Pierderea, avarierea sau distrugerea bratarii este responsabilitatea exclusiva a participantului. In cazul avarierii sau pierderii, bratara nu mai ofera Participantului niciun drept nou, acesta fiind obligat sa achizitioneze un nou bilet. Organizatorul isi rezerva dreptul de a insoti in afara perimetrului festivalului persoanele care nu poarta bratara la mana.

Biletele cumparate nu pot fi inlocuite, iar contravaloarea lor nu poate fi restituita.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica pretul biletelor fara o instiintare in prealabil.

2.2 Acces

Accesul minorilor (0-18 ani) în cadrul festivalului se va face DOAR INSOTITI DE MINIM UN ADULT si supravegheati in permanenta de catre acesta/ acestia.

Minorii sub 2 (doi) ani au accesul gratuit în cadrul Festivalului. In acest caz, adultii insotitori sunt rugati sa pastreze asupra lor dovada varstei copilului (copie certificat de nastere sau pasaport).

Accesul minorilor între 02-18 ani se va face numai pe baza unui bilet valid.

2.3 Participarea

Participarea adultilor (parintilor) si minorilor insotiti de catre acestia la eveniment se face pe raspundere a adultilor (parintilor) care ii insotesc, inclusiv cu privire la urmatoarele:

a) persoanele cu boli psihice sau fizice pentru care zonele aglomerate, zgomotele puternice, efecte speciale sonore, vizuale şi audio, reprezinta risc isi asuma intreaga raspundere pentru prejudiciile pe care le-ar putea suferi prin participarea la eveniment.

b) Pentru zonele de joaca, distractie si suport si alte asemenea zone cu risc de accidentare de pe teritoriul festivalului, participantii adulti (parinti, bunici, alte rude sau tutori) se vor asigura ca minorii pe care ii insotesc detin conditia fizica si psihica pentru participare.

Spectacolele pot include şi puternice efecte de lumina care ar putea dauna copiiilor sau persoanelor epileptice, iar pentru riscurile de vatamare sau de prejudicii material Organizatorul nu isi asuma nici o raspundere.

2.4 Persoanele cu dizabilitati

Persoanele cu dizabilitati beneficiaza de acces liber pe teritoriul festivalului prin inscriere prealabila. Avand in vedere locul desfasurarii, pot exista sectiuni deluroase, ceea ce inseamna ca uneori accesul nu va fi foarte usor.

Cu scopul de a veni in sprijinul persoanelor cu handicap, astfel cum este reglementat in art. 21 alin. (3)-(4) din Legea nr. 448/2006, pentru evenimentele sau spectacolele organizate de noi, alocam un numar total de 100 invitatii.

O invitatie este valabila pentru 1 persoana pentru cele 2 zile de festival (un copil cu handicap, un adult-insotitor, un adult cu handicap grav sau accentuat si insotitorul acestuia).

Adultul cu handicap mediu sau usor beneficiaza de bilete de intrare, achitand pretul corespunzator categoriei de bilete/ abonamente vizate.

Participantii minori cu handicap/majori cu handicap grav sau accentuat trebuie sa fie insotiti obligatoriu de un adult cu calitatea de insotitor.

Pentru a intra in posesia acestor invitatii (in situatiile prevazute mai sus), va rugam sa ne trimiteti solicitarea dvs. cu 21 de zile calendaristice inainte de ziua evenimentului, pe adresa de e-mail contact@zurlandia.ro impreuna cu urmatoarele informatii si documente:

- numele minorului cu handicap si numele insotitorului acestuia

- certificatul medical emis in conditiile legii al minorului din care sa reiasa tipul si gradul handicapului;

- documentul din care sa reiasa calitatea de insotitor (parinte; tutore legal).

- numele persoanei adulte cu handicap grav sau accentuat si numele insotitorului acesteia;

- certificatul medical emis in conditiile legii din care sa reiasa tipul si gradul handicapului (grav sau accentuat);

- documentul din care sa reiasa calitatea de insotitor.

Insotitorul este pe deplin raspunzator atat in timpul evenimentului cat si anterior/ulterior acestuia de orice manifestare a celui pe care il insoteste, ce ar putea rezulta din desfasurarea spectacolului. Organizatorul este exonerat de orice raspundere.

Accesul la festival se va face numai pe baza de documente de identitate, atat pentru persoana cu handicap, cat si pentru insotitorul acesteia cat si pe baza bratarii primite la checkinn.

3. ESTE INTERZIS:

  • accesul in spatiul in care se desfasoara Festivalul cu mancare sau bautura (inclusiv bauturi alcoolice)

• accesul cu arme sau orice alte obiecte ce pot fi considerate periculoase (incluzand arme albe sau alte obiecte care reprezinta pericol public)

• accesul cu recipiente de sticla, materiale inflamabile, animale de companie, pixuri cu laser;

• comercializarea de produse in zonele de festival fara acordul organizatorilor;

• consumul de substante interzise sau comercializarea acestora, conform legii in vigoare;

• accesul animalelor oriunde in perimetru;

4. VIDEO / FOTO

Este STRICT INTERZIS accesul in perimetrul festivalului fara autorizatia organizatorului pentru camere video profesionale si semi-profesionale, inclusive pentru camere foto ce detin obiectiv detasabil. Posesorii unor astfel de echipamente sunt obligati sa se supuna predarii acestora in custodie temporara.

Pe durata evenimentului se vor realiza inregistrari audio si video in care pot fi cuprinse imagini si voci ale artistilor prezenti la festival dar si ale Participantilor (inclusiv ale copiilor). Pe perioada festivalului, Organizatorul, partenerii Organizatorului sau presa acreditata au dreptul de a inregistra şi fotografia evenimentul. Participantii la Festival inteleg ca datele cu caracter personal constand in imaginea proprie si voce vor fi colectate astfel si prelucrate in scopul mediatizarii evenimentului (inclusiv pentru publicitatea ce va fi facuta pentru evenimente viitoare). Organizatorul are dreptul de a folosi aceste materiale, de a le publica pe diverse canale (ex. Facebook, YouTube, site-ul festivalului www.zurlandia.ro) şi de a le utiliza in campanii publicitare fara a compensa in vreun fel participantul.

Prelucrarea acestor date nu se va face in niciun alt scop. Organizatorul garanteaza ca a implementat proceduri tehnice si organizatorice pentru protejarea acestor date si ca prelucrarea se va face in mod legal conform Regulamentului European 679/2016.

Persoanele care apar in filmarile realizate nu pot avea nicio pretentie fata de organizator sau alti participanti.

Pe toata durata evenimentului inregistrarile audio si video pot fi realizate numai cu acordul expres al organizatorilor.

Filmarea şi fotografierea concertelor cu scopul difuzarii in presa scrisa, audio, online sau TV se va desfasura sub reguli stricte, care vor fi comunicate jurnalistilor prin intermediul Biroului de Presa al Festivalului Familiei Zurlandia 2018.

Incalcarea acestor reguli poate expune institutiile mass media la procese din partea organizatorilor sau managementului artistilor ale caror conditii au fost incalcate.

5. REGULI DE CONDUITA IN ZONA FESTIVALULUI

Va recomandam sa evitati conflictele si sa va respectati reciproc, evenimentul este un spatiu de relaxare,, special creat pentru a avea o ambianta cat mai placuta din toate punctele de vedere.

Toti participantii trebuie sa respecte regulile sociale, legile şi prevederile enumerate in acest Regulament.

Participantilor nu le este permis sa desfaşoare orice fel de activitati ar putea sa puna in pericol sau sa afecteze in orice mod siguranta sau drepturile celorlalti participanti.

Organizatorul nu işi asuma raspunderea pentru eventualele prejudicii (materiale sau fizice) cauzate prin nerespectarea Regulamentului şi va putea solicita despagubiri persoanelor vinovate de incalcarea acestuia.

Participantii sunt obligati ca in incinta festivalului sa respecte şi sa nu distruga mediul inconjurator şi Domeniul Stirbey inclunzand constructiile si spatiile verzi aferente.

Participantii iau la cunoştinta ca in incinta festivalului este interzisa orice activitate comerciala sau de publicitate fara acordul scris al Organizatorului.

Consumul de droguri este ilegal şi strict interzis şi va fi pedepsit conform legilor in vigoare.

Inotul in lacul din incinta festivalului este interzis fiind extrem de periculos.

4. SECURITATEA

Pe teritoriul festivalului Organizatorul asigura securitatea printr-un partener calificat şi acreditat. In timpul evenimentului participantii sunt obligati sa respecte agentii de securitate, sa colaboreze cu aceştia şi sa le respecte instructiunile in caz de urgenta.

In caz de incidente de violenta sau de punere in pericol a integritatii corporale a altor persoane, personalul care asigura securitatea va putea decide evacuarea persoanelor implicate din incinta in care se desfasoara evenimentul.

5. PRIM AJUTOR

Pe teritoriul festivalului exista zone de prim ajutor, in cazul in care este necesar.

6. OBIECTE PIERDUTE

Obiectele pierdute si gasite trebuie aduse la Punctul Z (zona va fi marcata pe harta festivalului si aflat in proximitatea scenei principale). Proprietarii le pot recupera dupa ce urmeaza procedura de de identificare a persoanei a obiectului pierdut.

Dupa festival, Organizatorul va pastra obiectele nerecuperate pentru o perioada de 15 zile dupa care le va dona sau le va distruge.

7. COPII PIERDUTI

Copiii pierduti si gasiti trebuie adusi la Punctul Z (zona ce va fi marcata pe harta festivalului si se afla in proximitatea scenei principale). Parintii ii pot recupera dupa ce urmeaza procedura de de identificare a copilului.

8. SANCTIUNI

Organizatorul are dreptul de a interzice accesul unui participant in incinta festivalului total sau partial, sau de a invita participantul sa paraseasca incinta festivalului in cazul incalcarii regulamentului prezent sau a unei legi in vigoare din Romania.

9. CAZ MAJOR

In caz de razboi, revolta, atac terorist, demonstratii, embargo economic, accident, incendiu, dezastru natural, cutremur, inundatie, scurtcircuit major, epidemii, rezolutii oficiale sau alte cazuri ce nu pot prevazute sau nu pot fi controlate de Organizator sau de participant, niciuna dintre parti nu este obligata sa respecte obligatiile din prezentul Regulament

10. INFORMATII

Pentru copii se recomanda utilizarea castilor pentru protectie fonica si pastrarea unei distante rezonabile fata de echipamentul de sonorizare de la scena. In cazul in care copiii nu sunt echipati corespunzator sau supravegheati in acest sens raspunderea pentru expunerea acestora la nivelul fonic din zona de festival revine integral parintilor sau insotitorilor acestora.

Organizatorul nu este responsabil pentru bunurile participantilor ori pentru eventualele pagube personale produse.

Evenimentul va avea loc indiferent de condiţiile meteorologice, in limite normale pentru public si artisti. In caz de furtuna sau alte evenimente extraordinare (caz fortuit), Organizatorul poate decide oprirea desfasurarii Festivalului si evacuarea perimetrului fara a datora nicio despagubire Participantilor.

Datele de desfaşurare ale festivalului pot fi modificate unilateral de Organizator in caz de forta

majora sau caz fortuit.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica orele programului artistic. Participantul nu are dreptul de a cere despagubiri in cazul acestor modificari.

Organizatorul exclude asumarea responsabilitatea pentru stricaciuni petrecute pe teritoriul festivalului care nu au fost cauza a unei organizari defectuoase sau neglijari.

Organizatorul nu este responsabil pentru actiuni ce se petrec in afara zonei festivalului.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a efectua controale in zona de festival pentru a se putea asigura respectarea prezentului regulament.

Nu sunt tolerate exceptii de la aceste reguli, incalcarea prezentului regulament putand duce la evacuarea persoanei in cauza din zona de festival si interzicerea accesului in zona de festival, fara rambursarea biletului sau abonamentului.

Persoanele care incalca acest regulament, initiaza sau participa la evenimente care tulbura ordinea, vor fi imediat escortate in afara perimetrului festivalului, accesul lor va fi interzis la festival, iar organizatorul va anunta institutiile abilitate ale statului, daca va fi necesar.

Va multumim pentru intelegere si va dorim distractie placuta!