Zurlandia prin ochii participanților ( testimoniale I )

Ti-a placut articolul?
+3

Asociația Trei Prințese - Nadia Georgeta Ghișa

Trei zile și trei nopți de poveste. Asta a însemnat Zurlandia pentru noi.

Știam că este un tărâm de poveste, încă de la prima ediție. Pentru Asociația Trei Printese,
prima participare în Zurlandia, a fost o experiență pe care nu o vom uita niciodată.

Din echipa noastră, 3 adulți și 5 copii, au stat 24 ore din 24 în Zurlandia.
Acolo am dormit (chiar foarte bine, pe salteaua de lupte ), acolo am gătit, acolo am petrecut 3 zile ca într- o familie.

Toți voluntarii din echipa noastră au fost 100% implicați și le mulțumesc din tot sufletul.
Fiecare și- a dus misiunea la bun sfârșit, chiar dacă unii dintre ei, au fost la prima experiență de voluntariat.

Fără ajutorul lor nu ar fi fost posibil să se bucure și să participe la atelierele noastre atât de mulți copii.
La un moment dat, vorbeam în același timp la două telefoane.

Mulțumim tare mult pentru implicare 100% , mamei lui Sebi ( coordonatorul Atelierului " Micul Artizan) , Marin Nicoleta, pentru că a fost alături de noi full time împreună cu Sebi și David, doi copii deosebiți, educați, talentați și bucuroși să facă fapte bune.

Au mai alături de noi, în poveștile cu fapte bune din Zurlandia:
Dragos Rebegeanu, Anamaria Rebegeanu, Iuhasz Jeni, Grigore Gabriela, Ghisa Mihai, dl.Dan Chiriac, Andrei Denis și dl.Petrovici.

Mulțumim părinților care și- au înscris copiii la atelierele noastre din Zurlandia, pentru că au respectat regulamentul și au lăsat doar copiii să prăjiturească !

Mulțumim tuturor celor care au vizitat cortul Trei Prințese și au apreciat povestea noastră!

Mulțumim întregii echipe Gașca Zurli, pentru tot suportul și sprijinul oferit ! Sunteți minunați !

Tot ce am trăit în Zurlandia, tot ce am reușit în Zurlandia, se datorează în totalitate dnei.Mirela Retegan
Îi mulțumesc din toată inima pentru că a crezut în noi, ne- a încurajat și datorită dumneaei avem mare parte din fondurile necesare pentru cantonamentul copiilor de la lupte.

Pentru echipa Trei Prințese, pariciparea la Festivalul Zurlandia a fost un Premiu Oscar în fapte bune.

Mulțumesc pentru că vă pasă!

Alexandra Tiniche - prezentator TVR2

A fost al treilea an pentru noi 4, primul pentru Natalia! In 2019, #Zurlandiaa insemnat, pentru noi, bucurie si recunostinta. Pentru cea de-a treia minune din viata noastra, pentru ca suntem cu totii sanatosi si pentru ca am putut sa fim alaturi de #GascaZurli la editia de anul acesta a Festivalului Familiei.
Pentru ca am fost cu bebe Nati, de 4 luni, dupa noi in ambele zile de festival, de la 11 dimineata pana la 9 seara, am ales, anul acesta, cu precadere, locurile umbroase. Gemenele au profitat din plin de gonflabile, cred ca au sarit cat sa le ajunga pana la urmatoarea intrare in #Zurlandia!
Pentru Antonia, atractia principala a fost, insa, vacuta de la #Napolact. Sambata a stat acolo, fara exagerare, vreo 2 ore. Semn ca, asa cum spunea poetul, "vesnicia s-a nascut la sat". :)
Au incercat, bineinteles, si tiroliana. La Casuta Zurli au desenat frumos si cu rabdare, iar la Tribul indienilor si-au ales banderole si pene colorate.
Anul acesta, primele ore ale zilei de duminica le-am dedicat cortului #FunScience, unde fetele au participat activ la experimente si li s-a parut foarte interesant.
Am trecut si pe la #Caroli, unde am primit figurina animalut si active snack-ul, dupa care am pornit in aventuri... gonflabile cu Economida.
Una peste alta, cam 10 ore in fiecare zi am uitat de oboseala, de picioruse murdare si de somnul de dupa-amiaza, pentru una dintre cele mai tari experiente de peste an.
Am mai fost intrebata si imi mentin parerea: pentru noi, #Zurlandia inseamna LINISTE. Poate parea paradoxal ca, intr-o galagie organizata, noi vedem linistea... Dar fix asa este! Este linistea de a-ti sti copiii fericiti, liberi, neingraditi. Este linistea de a sti ca oamenilor minunati pe care ii apreciezi, ii respecti si ii iubesti atat de mult, respectiv #GascaZurli & co., le-a mai iesit inca o editie de #Zurlandia, si ca, impreuna cu ei, noi toti, parinti, bunici, dar mai ales copii, am reusit sa fim mai buni! A la prochaine!

Photo credit - Alexandra Tiniche

Galerie foto/video