Activitati

Casuta Zurli

"O casuta mica" nu este doar un cantec. Ea chiar exista in Zurlandia! Copiii au fost invitati in premiera absoluta sa fie musafiri in Casuta Zurli. Aici este locul in care copiii vad recuzita si accesoriile din spectacole, fac fotografii cu personajele si interactioneaza cu ele. Zurlandia reprezinta si o ocazie unica de a intra in lumea Zurli, acasa la ei.

Scoala parintilor

A fost zona destinata seminariilor si workshopurilor pentru parinti. Antrenori specializati in relatiile parinti - copii au sustinut conferinte. Scoala parintilor este locul in care parintii si bunicii descopera cum poate fi transformat haosul in distractie. In doua zile, parintii se antreneaza pentru joaca impreuna cu copii lor in masina, in casa,  in baie, pe plaja, la munte, in drumetie, la petreceri, jocuri de noapte, de pranz, jocuri de trezit si jocuri de culcare

Academia Zurli

Toate cursurile si activitatile iubite de cei mici sunt adunate intr-un singur loc. Zeci de cursuri gratuite: cursuri de indemanare,pictura, teatru, hand-made, dans, miscare, foto, de televiziune, cursul de origami sau cursul de modelaj, sculptura, educatie financiara, curs de impletit codite, curs de teatru, curs de face-painting.

Campionatul e Joaca se bazeaza pe activitati sportive

  Pe terenul campionatului s-au desfasurat concursuri de triciclete, trotinete, badminton, alergarea in saci  sau cu copii in carca, de-a cataratul in copaci, stafeta, crosul familiei, saritul la groapa cu nisip ... Echipele parinti-copii s-au asezat la start si scopul principal a fost acela de a ajunge la finis! In Zurlandia, toti copiii si parintii sunt CAMPIONI.

50 lei/ 2 zile
Eventim.ro
1 abonament / persoana - Valabil 2 zile
Cumpara abonament
50 lei/ 2 zile
Bilete.ro
1 abonament / persoana - Valabil 2 zile
Cumpara abonament
50 lei/ 2 zile
Bilete.ro
1 abonament / persoana - Valabil 2 zile
Cumpara abonament
ZURLANDIA - Zona libera de joaca pentru intreaga familie la Domeniul Stirbey
Pe domeniul Stirbei, langa Bucuresti, 80.000 de metri patrati s-au transformat in cel mai frumos loc de joaca din Romania.
Parintii si copiii au trait cele mai pline de joaca doua zile din 2017.
De dimineata si pana seara, pe 17 si18 iunie 2017, au fost zeci de spectacole, sute de personaje, 
nenumarate provocari, ateliere si activitati s-au desfasurat sub atenta organizare a unei echipe care si-a propus sa puna la cale "Cel mai mare festival dedicat Familiei facut vreodata in Romania".