Povestea Zurlandia

Mii de copii si parinti au pasit in Zurlandia

Prima editie a Festivalului Familiei Zurlandia, ce a avut loc pe 17 si 18 iunie, s-a incheiat dupa 2 zile in care 80 de mii de metri patrati de pe Domeniul Stirbey s-au transformat in cel mai mare teren de joaca pentru copii si parinti. Cu toate ca vremea nu a fost deloc prietenoasa, mii de copii si parinti au pasit in Zurlandia in cele doua zile. Vremea urata si ploaia nu i-au tinut departe pe cei care si-au dorit sa se intalneasca cu Gasca Zurli. Cea mai iubita trupa de animatie pentru copii a sustinut 3 reprezentatii ale spectacolului "Cinghilinghi", jucat in premiera nationala pe scena Zurlandia. 2 zile, 5 scene, zeci de spectacole de teatru, artisti invitati din toate colturile tarii si din Republica Moldova, spectacole de magie, ateliere de creatie, workshop-uri de parenting si demonstratii de Kendama. Una din surprizele care i-a incantat pe copii a fost ca au intrat in cea mai mare familie de vedete, in Antena PlayGround. Au prezentat in direct stirile Observator, alaturi de...

Cel mai mare teren de joaca pentru parinti si copii

Pe domeniul Stirbei, langa Bucuresti, 80.000 de metri patrati s-au transformat in cel mai frumos loc de joaca din Romania. Parintii si copiii au trait cele mai pline de joaca doua zile din 2017. De dimineata si pana seara, pe 17 si18 iunie 2017, au fost zeci de spectacole, sute de personaje,  nenumarate provocari, ateliere si activitati s-au desfasurat sub atenta organizare a unei echipe care si-a propus sa puna la cale "Cel mai mare festival dedicat Familiei facut vreodata in Romania". Scoala parintilor Academia Zurli Detalii aici: zurlandia.ro/activitati/academia-zurli-id3041.html Casa Zurli Campionatul de joaca Harta Zurlandia:  

50 lei/ 2 zile
Eventim.ro
1 abonament / persoana - Valabil 2 zile
Cumpara abonament
50 lei/ 2 zile
Bilete.ro
1 abonament / persoana - Valabil 2 zile
Cumpara abonament
50 lei/ 2 zile
Bilete.ro
1 abonament / persoana - Valabil 2 zile
Cumpara abonament
ZURLANDIA - Zona libera de joaca pentru intreaga familie la Domeniul Stirbey
Pe domeniul Stirbei, langa Bucuresti, 80.000 de metri patrati s-au transformat in cel mai frumos loc de joaca din Romania.
Parintii si copiii au trait cele mai pline de joaca doua zile din 2017.
De dimineata si pana seara, pe 17 si18 iunie 2017, au fost zeci de spectacole, sute de personaje, 
nenumarate provocari, ateliere si activitati s-au desfasurat sub atenta organizare a unei echipe care si-a propus sa puna la cale "Cel mai mare festival dedicat Familiei facut vreodata in Romania".