Al treilea spectacol Gașca Zurli din Zurlandia

Ti-a placut articolul?
+1

La cererea publicului, DUMINICĂ, 17 iunie, la ORA 11.00, GAȘCA ZURLI joacă spectacolul "Animale Colorate", pe Scena Principală din Zurlandia. Este al treilea spectacol pe care Gașca Zurli îl joacă la Domeniul Știrbey, în weekend-ul 16-17 iunie.

Astfel, Tashu și Tasha, cei doi cățeluși simpatici din Gașca Zurli, vin la festival. Lingușeală de cățel, Pupici cu sclipici și Am o căsuță mică vor răsuna pe toată pajiștea de la Domeniul Știrbey.

Festivalul Familiei Zurlandia își propune să construiască o lume mai frumoasă, mai curată pentru copiii din România, venind în întâmpinarea lor cu activități menite ii invete pe cei mici lucrurile serioase, prin joaca.

Două zile, 9 zone, 9 lumi magice!

Vezi PROGRAMUL COMPLET AICI.

Biletele s-au pus în vânzare în rețeaua Bilete.ro și Eventim.ro.

TRANSPORT IN COMUN

Se va putea ajunge la Zurlandia prin intermediul unei linii dedicate de autobuze care vor lega Stația Laromet (Laminorului) cu Domeniul Știrbey.

Autobuzele vor circula SÂMBĂTĂ, 16 IUNIE, și DUMINICĂ, 17 IUNIE, începând cu ORA 09.30 dimineața. Ultimul autobuz pleacă la ORA 22.30 de la Domeniul Știrbey. Autobuzele pleacă din București la fiecare 30 de minute, cu aproximație.

Timpul de transport până la Zurlandia este de aproximativ 20 de minute. Prețul unui bilet este cel perceput de RATB pentru cursele preorășenești. Aici aveți conexiune cu Metroul Bucuresti (M4) - stația Laminorului, cu Autobuzele 112 și 697 dinspre București, precum și cu linia 460B către Buftea. Să dăm de veste tuturor prietenilor care își doresc să ajungă la Festival!

BILETE.RO

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro în oficiile Poștei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos.

EVENTIM.RO

Biletele sunt disponibile pe www.eventim.ro și în magazinele partenere Eventim din țară.

Un bilet este valabil pentru o singura persoana pentru ambele zile de festival ( 16 si 17 iunie 2018). Copiii sub 2 ani beneficiaza de intrarea gratuita. Accesul minorilor ( 0-18 ani) în cadrul festivalului se va face doar insotiti de minim un adult( parinte).

Prin cumpararea unui bilet Participantul se obliga sa respecte Regulile de participare la festival disponibil pe www.zurlandia.ro.

50 lei/ 2 zile
Eventim.ro
1 bilet / persoana - Valabil 2 zile
Cumpara bilet
50 lei/ 2 zile
Bilete.ro
1 bilet / persoana - Valabil 2 zile
Cumpara bilet